Ви все ще ламаєте голову: що приготувати з кабачків? Якщо вам приїлися оладки й ікра з кабачків, приготуйте чіпси! Наш експерт Вінченцо Барба поділився чудовим рецептом хрустких і неймовірно смачних чіпсів, які стануть прикрасою будь-якого столу!
Інгредієнти:
- Кабачки – 5 штук (середнього розміру)
- Сіль – щіпка
- Перець чорний (мелений) за смаком
- Невелика кількість сушених трав: розмарин, базилік, чебрець, шавлія, м’ята.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабачки по-корейськи від Сергія Калініна
Приготування:
- Нарізати кабачки слайсами по 3-5 мм.
- Посипати їх сіллю, перцем і травами за смаком (розмарин, базилік, чебрець, шавлія, м’ята).
- Відправити в духовку, розігріту до 40-50 градусів, на 7-8 годин.
- Дати охолонути, скласти в скляні баночки і закрити пластиковою кришкою.
- Такі чіпси з кабачків можуть стати корисним замінником картопляних чіпсів і сухариків.
Смачного!
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре