X

Чіпси з кабачків від Вінченцо Барба

Ви все ще ламаєте голову: що приготувати з кабачків? Якщо вам приїлися оладки й ікра з кабачків, приготуйте чіпси! Наш експерт Вінченцо Барба поділився чудовим рецептом хрустких і неймовірно смачних чіпсів, які стануть прикрасою будь-якого столу!

Інгредієнти:

  • Кабачки – 5 штук (середнього розміру)
  • Сіль – щіпка
  • Перець чорний (мелений) за смаком
  • Невелика кількість сушених трав: розмарин, базилік, чебрець, шавлія, м’ята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабачки по-корейськи від Сергія Калініна

Приготування:

  1. Нарізати кабачки слайсами по 3-5 мм.
  2. Посипати їх сіллю, перцем і травами за смаком (розмарин, базилік, чебрець, шавлія, м’ята).
  3. Відправити в духовку, розігріту до 40-50 градусів, на 7-8 годин.
  4. Дати охолонути, скласти в скляні баночки і закрити пластиковою кришкою.
  5. Такі чіпси з кабачків можуть стати корисним замінником картопляних чіпсів і сухариків.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре

Категорії: Без рубрики