«Ледачий» борщ за 20 хвилин від Марини Шевченко
Незважаючи на те, що борщ – страва для всіх улюблена, готується вона доволі довго. Але Марина Шевченко знайшла альтернативу! Спеціально для учасника шоу «Хата на тата» Сергія Коваленка і для «Все буде добре», Марина поділилася всіма секретами приготування борщу за 20 хвилин!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісний борщ з рибою та білими грибами: покроковий рецепт
Складові:
- Свинина – 200 г;
- Картопля – 200 г;
- Цибуля – 1 шт.;
- Морква – 1 шт.;
- Помідори – 2 шт.;
- Зелень – 1 пуч.;
- Часник – 2 зуб.;
- Буряк – 1 шт.;
- Волоські горіхи – 50 г;
- Сметана – 100 г;
- Спеції
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закуски на швидку руку 6 Алупатра від Сергія Калініна
Приготування:
- Картопля, м’ясо, помідори нарізати кубиками.
- Нарізати моркву і буряк соломкою.
- Подрібнити цибулю і зелень.
- Помістити в розігріту чавунну сковороду м’ясо, обсмажити у власному соку.
- Помістити шарами на м’ясо обсмажені горіхи, картоплю, помідори, буряк, моркву і цибулю.
- Влити трохи води, тушкувати під кришкою 20 хвилин.
- Перемішати, додати ще води і варити 5 хвилин.
- Додати зелень, часник і спеції.
- Подавати зі сметаною.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бургер з печінкою і малиновим соусом від Марини Шевченко
Смачного!
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре