Дієтичний морквяно-яблучний торт від Каті Журавльової
07.09.2017
Юна кулінарка з другого сезону «МастерШеф Діти» Катерина Журавльова прийшла до студії «Все буде добре» презентувати дієтичний морковно-яблучний торт без грама цукру.
Складові:
Для коржа:
- Морква – 400 г;
- Яблука – 400 г;
- Яйця – 2 шт .;
- Вівсяне борошно (розмолоти з пластівців) – 120 г (6 ст. Л.);
- Курага або чорнослив – 3 шт.
Для крему:
- Ківі – 4 шт .;
- Банан – 0,5 шт .;
- Сир – 100 г
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичний торт Шварцвальд: рецепт Вови Мотричука
Приготування:
- Яблука і моркву натерти на тертці. Курагу подрібнити.
- У глибокому посуді змішати яблука, морква, яйця, курагу і вівсяну муку.
- Подрібнити блендером всі складові до стану пюре.
- Розділити тісто на 4 частини. Викласти тісто у форми. Відправити в розігріту до 180° C духовку на 30-35 хвилин
- Для крему: в чаші блендера з’єднати банан і сир, змішати до однорідності.
- Ківі нарізати слайсами.
- Намастити коржі сирно-банановим кремом. Укласти ківі на крем між коржами. Промастити борти. Прикрасити фруктами.
- Поставити торт у холодильник на 30 хвилин.
Читайте также: Як приготувати дієтичний фалафель з селерою
Читайте більше цікавих новин у Viber Все буде добре