Чорничні мафіни від Ектора Хіменес-Браво
18.07.2017
Хочете в сезон літніх ягід насолодитися прекрасним смаком чорничного десерту? Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво повідав рецепт найсмачніших ягідних мафінів, які здивують вас своєю простотою та вишуканістю!
Інгредієнти для чорничних мафінів
- Вершковий сир «Філадельфія» – 100 г
- Цукор – 200 г
- Ваніль – 1 ч. л.
- Яйця – 2 шт.
- Борошно – 500 г
- Розпушувач для тіста – 3 ст. л.
- Молоко – 180 мл
- Рафінована олія – 100 г
- Чорниця – 200 г
- Сіль – за смаком
Як приготувати чорничі мафіни
- Розігрійте духовку до 175 градусів. Збийте сир «Філадельфія», додайте 100 грамів цукру, ваніль і одне яйце.
- У великій мисці просійте борошно, півсклянки цукру, розпушувач для тіста та сіль.
- У маленькій мисці збийте одне яйце, залийте молоко та рафіновану олію.
- Поступово і рівномірно перемішуючи, з’єднайте всі три суміші.
- Струсніть чорницю з однією ложкою борошна, щоб вона не опала при запіканні. Обережно домішайте ягоди в суміш.
- Наповніть формочки для мафінів на три чверті. Запікайте їх у духовці 15-20 хвилин або до того моменту, поки поверхня не стане золотистою та рум’яною.
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: