Цукерки власноруч: рецепт від бренд-шефа кулінарної школи
Кондитер Максим Гуменюк навчить робити шоколадні цукерки власноруч. Читайте рецепт!
- Молочний шоколад – 200 г
- Чорний шоколад (64% або 72%) – 140 г
- Сливки (33-35% жиру) – 130 г
- Глюкоза – 16 мл
- Апельсин – 1 шт.
- Кориця – 2 г
Готуємо цукерки в домашніх умовах:
1. Темперованим білим шоколадом нанести малюнок на форми (можна використовувати гладку форму для льоду). Надлишки прибрати шпателем.
Темперування шоколаду означає його розігрів до рідкого стану, охолодження і потім знову невеликий підігрів.
2. Темперований чорним шоколадом залити корпус цукерок.
3. Для начинки нагріти вершки з цедрою апельсина, корицею і глюкозою. Вилити молочний та чорний шоколад, перемішати до однорідної консистенції і остудити до 30 ° С.
4. Начинку залити в підготовлені форми і дати вистоятися 8-12 годин в холодильнику.
5. Закрити форми темперованим чорним шоколадом. Залишити застигати.
6. Витягти цукерки з форми, перевернувши її.
Читайте також: Цукерки брігадейро – рецепт бразильських ласощів