Нюрнберзькі ковбаски: рецепт Андрія Бабаєва
06.05.2017
А ви знаєте, чим характерні нюрнберзькі ковбаски? Андрій Бабаєв приніс до студії «Все буде добре» рецепт, який дізнався від німців. Приготуйте нюрнберзькі ковбаски до травневого пікніка – повірте, це дуже смачно!
Складові:
- Яловича лопатка – 150 г;
- Свиняча шия – 850 г;
- Вода холодна – 100 мл;
- Сіль – 4 ч. л.;
- Перець – ½ ч. л.;
- Мускатний горіх – ½ ч. л.;
- Коріандр – ½ ч. л.;
- Імбир сушений – ½ ч. л .;
- Кардамон – ½ ч. л.;
- Лимонний сік – 2 ст. л .;
- Цукор – ½ ч. л.;
- Оболонка черева бараняча діаметром 24-26 мм;
- Рослинна олія рафінована – 30 мл;
- Твердий сир – за смаком
Читайте також: Польські білі ковбаски – рецепт від кулінарного блогера Вікторії Попін
Приготування:
- М’ясо перемолоти на м’ясорубці.
- У готовий фарш додати спеції і лимонний сік. За бажанням, додайте сир.
- Наповнити оболонку фаршем.
- Сформовані нюрнберзькі ковбаски проварити 10-15 хвилин при температурі 70 ° С.
- Обсмажити на пательні чи грилі до рум’яної скоринки.
Читайте також: Шашлик з печериць – маринад до грибів