Все буде добре

Домашній ірис: рецепт Ольги Мартиновської

Переможниця кулінарного шоу «МастерШеф 3» Ольга Мартиновська приготує ірис в домашніх умовах. Цукерки з грушевим ароматом точно сподобаються і дітям, і дорослим.

VBD_s01e929p02_Iriski

Складові:

  • Вершки – 350 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Цукор – 120 г
  • Грушеве пюре – 45 г
  • Вершкове масло – 25 г
  • Сіль – 3 г
  • Смажений фундук – 25 г

Для 60 г інвертного сиропу:

  • Вода – 130 г
  • 300 г цукру
  • Лимонна кислота – ⅓ ч.л.

Приготування:

  1. Інвертний сироп: в сотейнику змішати: воду, цукор і лимонну кислоту, варити на середньому вогні, помішуючи, 10-15 хвилин. (доки не вийти клейка маса).
  2. Змішати в сотейнику інвертний сироп, цукор, ванільний цукор, довести до кипіння в каструлі з товстим дном.
  3. В іншому сотейнику прогріти вершки, додати до них грушеве пюре.
  4. Змішати суміш з глюкозним сиропом.
  5. Залишити на повільному вогні до з’єднання і знову підвищити температуру (варимо 25-30 хвилин).
  6. Вводимо вершкове масло. Додаємо сіль.
  7. Збиваємо блендером до повного з’єднання.
  8. Залити в форми. Вкласти в середину іриски горіх. Почекати, поки ірис охолоне.

Video: Як приготувати цукерки ірис в домашніх умовах

Рецепт приготування домашнього ірису від Ольги Мартиновської. Як приготувати ірис в домашніх умовах

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: