Улюблена закуска співака Потапа
08.12.2016
Кулінарний шпигун Самвел Адамян пробрався на захід в Mozgi bar, закладі Потапа, і роздобув рецепт улюбленої закуски співака, якою він любить себе потішити під час дієти. Це закуска з болгарського перцю і домашнього сиру.

Інгредієнти:
- Болгарський перець червоний (великий) – 1 шт .;
- Сир 10% – 150-200 г;
- Листя шавлії – 10 г;
- Бекон – 4-5 слайсів;
- Соєвий соус;
- Сіль перець;
- Рослинна олія
Приготування:
- Перець розрізати на 4 частини у формі човників, залишити хвостик і вирізати насіння.
- Змастити олією, відправити в духовку на 5 хвилин при температурі 200° С.
- Сир перетерти з листям шавлії, додати сіль, перець і соєвий соус.
- На запечений перець викласти начинку, обмотати слайсами бекону.
- Відправити в духовку на 5-7 хвилин при температурі 200 С.