Готуємо скумбрію і економимо з Аллочкою Ковальчук
Ваші рідні люблять консерви, але те, що раніше було звичайною стравою на столі, тепер через зріст цін стало делікатесом? Та й якість магазинної консерви викликає сумніви. Приготуйте домашню скумбрію з нашим експертом – Аллою Ковальчук. Корисні рибні заготовки, які коштуватимуть вам втричі дешевше!
Читайте також: скумбрія на грилі – рецепт покроковий!
Складові:
Скумбрія – 1 кг
Морква – 3 шт.
Цибуля – 2 шт.
Борошно – 1 ст.
Томатний сік – 500 мл
Цукор – 2 ст. л.
Рослинна олія – 4 ст. л.
Сіль – 1 ч. л.
Чорний перець – ½ ч. л.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Качка під сливовим соусом від Тетяни Литвинової
Приготування:
Рибу нарізати шматочками (3 см), обваляти в борошні, підсмажити на соняшниковій олії.
Для соусу цибулю, моркву нарізати півкільцями на окремій пательні.
Додати борошно, томатний сік, сіль, перець і цукор.
Половину соусу перелити в каструлю, потім помістити туди рибу і залити зверху соусом, що залишився.
Накрити кришкою і тушкувати в духовці за температури 150 С протягом години.