«Козирна» страва з субпродуктів від маленького «МастерШефа»
В гостях у «Все буде добре» побував найавторитетніший учасник «МастерШеф. Діти» Саша Козир! На битві чорних фартухів Саша не зміг зібратися і приготувати страву з борошняних черв’яків і чорного мадагаскарського таргана, тому і покинув проект.
Складові:
Печінка (куряча) – 300 г
Серця (курячі) – 300 г
Яблуко свіже – 1 шт.
Яблуко запечене – 2 шт.
Соєвий соус – 250 мл
Рис по-індійськи – 300 г
Цибуля – 1 шт.
Сіль, перець – за смаком
Коріандр – 1 ч. л.
Мускатний горіх – ½ ч. л.
Фенугрек – 1 ст. л.
Цукор – 4 ст. л.
Сік лимона – 4 ст. л.
Приготування:
Печінку вимочити в молоці, відварити у воді і підсолити.
Зробити паштет з печінки, м’якоті запечених яблук і частини соєвого соусу.
Серця очистити, нарізати, додати соєвий соус, мускатний горіх, коріандр і фенугрек.
Маринувати 10-15 хвилин.
Гасити серця в маринаді 15 хвилин.
Цибулю нарізати кільцями, замаринувати в лимонному соці з сіллю і Фенугрек.
Карамелізувати цибулю з цукром.
Карамелізувати слайси свіжого яблука з цукром.
Шарами викладати: цибуля, потім рис по-індійськи і серця.
Додати карамелізовані яблука і паштет.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирна паска за рецептом Тетяни Литвинової.
Смачного!