Дивіться сьогодні: як приготувати швейцарський кекс?
Дивіться сьогодні (4 червня) о 16:00 в тележурналі «ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ»:
Вибираємо папір для випікання
У невдалій випічці часто слід звинувачувати не ваші кулінарні здібності, а неякісний папір для випікання. Деякі виробники навіть додумуються виготовляти його з додаванням сірчаної кислоти. Як не допустити папір-вбивцю на вашу кухню, розповість Андрій Бабаєв.
Готуємо оригінальний плов
Щоразу, готуючи плов, ви залишаєтеся незадоволені результатом – то пригорає до дна, то склеюється, то м’ясо виходить жорстким? Візьміть на озброєння рецепт оригінального плову від Алли Ковальчук. Завдяки особливим секретам, ви зумієте приготувати ідеальне блюдо.
Швейцарський кекс
Швейцарські десерти славляться своїм неповторним смаком. Сьогодні Тетяна Литвинова відкриє для вас рецепт швейцарського кексу з шоколадом і вишнями, головним інгредієнтом якого є… каша. Про те, яка саме каша знадобиться для приготування, ви дізнаєтеся в сьогоднішньому випуску.
Засіб 3 в 1 для унітазу
Борючись з неприємним запахом за допомогою магазинних освіжувачів, ми піддаємо себе негативному хімічному впливу. Щоб убезпечити свій організм, Тарас Шпіра рекомендує всього за 5 гривень зробити натуральний засіб для туалету, який буде дезінфікувати, усувати неприємні запахи і освіжати!
ТОП-5 симптомів дитячих хвороб
Ви лаєте дитину за незграбність, часті істерики і капризи? Поки ви витрачаєте час на те, щоб її перевиховати, ваша дитина може стати інвалідом! Адже часто те, що ми звикли вважати «поганою поведінкою» є причиною серйозних захворювань. Як цього не допустити, розповість Костянтин Зеленський…