Все буде добре

Аніта Луценко покаже, як позбутися целюліту за методикою Брітні Спірс

Дивіться сьогодні, 19 серпня, о 16.00 в тележурналі «ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ»

Вибираємо яблука і мед

Яблучний спас – сезон збору перших яблук і меду. Цими продуктами переповнені усі ринки, і багато продавців збувають неуважним покупцям залежаний, прострочений і навіть підроблений товар. Як уберегтися від яблук з консервантами і пестицидами замість вітамінів, і від цукрового сиропу, замаскованого під мед знає Костянтин Грубич!

5 ефективних антицелюлітних вправи від Брітні Спірс

«Апельсинова шкірка» здатна засмутити будь-яку жінку. Сьогодні Аніта продемонструє 5 ефективних антицелюлітних вправ від Брітні Спірс, які допоможуть позбутися цієї проблеми швидко, легко і без виснажливих тренувань.

Яблучна аджика

Сьогодні Ектор Хіменес-Браво приготує незрівнянну за своїми смаковими якостями страву, яка прикрасить ваш стіл і приємно здивує рідних. Приготуйтеся записувати рецепт неповторної, корисної і смачної яблучної аджики.

Яблучна маска для свіжості та пружності шкіри

Популярна телеведуча Ольга Цибульська з’явиться в нашій студії з рецептом яблучної маски, яка позбавить вас від зморшок і втрати пружності. Всі етапи приготування дивіться у нашому випуску!

Як вибрати якісну, недорогу і легку для миття соковижималку?

Зараз ідеальний час, коли ми можемо собі дозволити насолоджуватися свіжовичавленим фрешем щодня. Головне не помилитися з соковижималкою, адже саме вона відповідає за якість одержуваного соку. Сьогодні Тарас Шпіра розповість, як серед всіляких варіантів правильно вибрати якісну.

Астропрогноз

На цьому тижні зірки рекомендують відмовитися від поспішних рішень, адже вони можуть спричинити неприємності. Але одному із знаків зодіаку серпневий тиждень обіцяє опинитися в центрі уваги, що магнітом притягне до себе позитивні зміни. Про всі подробиці дізнайтеся сьогодні від екстрасенса Хаяла Алекперова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте також

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: