PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvYmlnIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Вівсяне печиво без цукру та борошна: рецепт від Володимира Однорога

30.09.2019

Вівсянка — найпоширеніший варіант для корисного сніданку. Можна урізноманітнити свій раціон і спробувати приготувати з неї печиво. Учасник 2 сезону проєкту «Зважені та щасливі» Володимир Однорог поділився швидким рецептом приготування вівсяного печива. Детальніше читайте у матеріалі.

Про користь вівсянки для організму відомо всім. Саме вівсянка є джерелом білків і корисних рослинних жирів. Також у ній містяться провітамін А, вітаміни групи РР і В, мінерали, фосфор, калій, магній, амінокислоти і мікроелементи. Тож перекус у вигляді вівсяного печива цілком ситний, а для засвоєння організмом підійде ідеально.

Більше на тему: Сирні кекси: рецепт від Володимира Однорога

Як приготувати вівсяне печиво?

Складові:

  • Вівсянка — 150 г (1,5 склянки)
  • Яйце — 1 шт.
  • Молоко — 100 мл
  • Родзинки — за смаком
  • Насіння соняшника — за смаком
  • Насіння льону — за смаком
  • Чорний шоколад — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Вівсянку змішуємо з яйцем, додаємо трохи молока та даємо настоятися. 
  2. Додаємо будь-який наповнювач (родзинки, насіння соняшника, насіння льону, подрібнений чорний шоколад). Можна підсолодити ложкою меду.
  3. Викладаємо ложкою на деко, випікаємо 15—20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Смачного!

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.