Вівсяне печиво без цукру та борошна: рецепт від Володимира Однорога
Вівсянка — найпоширеніший варіант для корисного сніданку. Можна урізноманітнити свій раціон і спробувати приготувати з неї печиво. Учасник 2 сезону проєкту «Зважені та щасливі» Володимир Однорог поділився швидким рецептом приготування вівсяного печива. Детальніше читайте у матеріалі.
Про користь вівсянки для організму відомо всім. Саме вівсянка є джерелом білків і корисних рослинних жирів. Також у ній містяться провітамін А, вітаміни групи РР і В, мінерали, фосфор, калій, магній, амінокислоти і мікроелементи. Тож перекус у вигляді вівсяного печива цілком ситний, а для засвоєння організмом підійде ідеально.
Більше на тему: Сирні кекси: рецепт від Володимира Однорога
Як приготувати вівсяне печиво?
Складові:
- Вівсянка — 150 г (1,5 склянки)
- Яйце — 1 шт.
- Молоко — 100 мл
- Родзинки — за смаком
- Насіння соняшника — за смаком
- Насіння льону — за смаком
- Чорний шоколад — за смаком
Спосіб приготування:
- Вівсянку змішуємо з яйцем, додаємо трохи молока та даємо настоятися.
- Додаємо будь-який наповнювач (родзинки, насіння соняшника, насіння льону, подрібнений чорний шоколад). Можна підсолодити ложкою меду.
- Викладаємо ложкою на деко, випікаємо 15—20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Смачного!
Дякуємо!
Тепер редактори знають.