PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9Ind3dy5zdGIudWEvYmlnIiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4=

Заливний пиріг: рецепт від Володимира Однорога

08.08.2019

Учасник другого сезону проєкту «Зважені та щасливі» Володимир Однорог поділився новим рецептом для здорового харчування. Чоловік вкотре доводить, що збалансована їжа може бути не лише корисною, а й смачною. Заливний пиріг з овочами та куркою ви з легкістю приготуєте менше, ніж за годину. А страва стане ідеальним обідом для всієї родини. Детальніше читайте у матеріалі.

овощной пирог

Складові:

Для начинки:

  • Куряче філе відварене — 400 г
  • Помідори черрі 150 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Сир 50 г
  • Зелень (шпинат) — 100 г

Більше на тему: Фаршировані баклажани з бринзою: рецепт Світлани Фус

Для тіста:

  1. Яйце — 2 шт.
  2. Молоко — 230-250 мл
  3. Борошно (рисове) 150 г
  4. Сіль — дрібка 

Спосіб приготування:

  1. Додати до яйця борошно, сіль і молоко. Ретельно перемішати.
  2. Грудку порізати кубиками. Помідори і цибулю також (черрі — навпіл). Сир натерти на крупній тертці.
  3. Перемішати начинку.
  4. У форму залити частину тіста. Зверху викласти начинку. Залити тістом, що залишилося.
  5. Випікати при температурі 180-200°С 35-45 хвилин.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Image00001итьбю

Licensor’s website www.endemolshmine.com

Thanks!

Our editors are notified.