Наталія Вдовенко поділилася рецептом фірмової дієтичної стравиНаталія Вдовенко поділилася рецептом фірмової дієтичної страви
Наталя та Марина Вдовенко брали участь у третьому сезоні проекту «Зважені та Щасливі». Наталія, молодша сестра в сім’ї, прийшла на проект з вагою 113 кілограмів, і їй спочатку було дуже складно боротися з власними комплексами і брати на себе відповідальність.
Читайте також: Марина Вдовенко поділилася своїми секретами стрункості та здоров’я
У процесі схуднення дівчина морально подорослішала і змогла стати стрункою і привабливою. Наталя поділилася з читачами сайту STB.UA рецептом свого фірмової страви, яку вони люблять готувати разом із сестрою Мариною, переможницею третього сезону.
Запечені овочі з гострою курячою грудкою
Інгредієнти:
Баклажан – 1 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Помідор – 1шт.
Куряча грудка – 100 г.
Кефір – 1 скл.
Оливкова олія – 5 г.
Червоний перець – за смаком
Сіль – за смаком
Часник – за смаком
Приготування:
Запекти в духовці овочі. Остудити.
Нарізати їх кубиками, додати нарізані зелень і часник.
Додати оливкову олію, сіль і спеції за бажанням і смаком (Наталія особисто сіль не використовує).
Курячу грудку замаринувати в кефірі, додати червоний перець.
Запекти в духовці при температурі 180 градусів до золотистої скоринки.
Смачного!
Фото: fb.ru
Дякуємо!
Тепер редактори знають.