Салат з яблуками, сиром і горіхами – рецепт від дієтолога Світлани Фус
28.08.2014
Інгредієнти:
Яблука (груша) очищені від шкірки – 200 г
Сир низько жирний – 40 г (можна замінити знежиреним сиром – 120 г)
Горіхи волоські – 10 г (2 шт) (можна замінити будь-якими горіхами за смаком)
заправка:
Рідкий мед – 1 ч.л (5 г)
Кориця
Приготування:
1. очищені плоди розділити на четвертинки і вирізати серцевину. Нарізати тонкими часточками. Щоб м’якуш не потемніла, побризкати яблука лимонним соком.
2. сир нарізати тонкими скибочками.
3. Викласти на тарілку, додати горіхи і щіпку кориці, полити медом (за бажанням)
Харчова та енергетична цінність:
Порція – 230 г
Білки – 23.9 г
Жири – 7.3 г
Вуглеводи – 29.8 г
Енергетична цінність – 280.8 ккал
Дякуємо!
Тепер редактори знають.