Повноцінне харчування — один із вагомих чинників підвищення імунітету

Імунітет важливий для людини будь-якої пори року.

Особливо навесні, після, зазвичай, “безвітамінної” зими, загострення сезонних захворювань та епідемії коронавірусу.

Засоби до підтримки імунітету – різні. Червона ікра, морепродукти, насіння льону, тощо – фахівці пояснюють, що зокрема ці продукти відносяться до тих що зазвичай наділені незамінними жирними кислотами, серед яких й Омега 3.

Тож будь-якої пори року імунітету не завадить здорове харчування, свіже повітря та гарний настрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: