Молода капуста: як правильно обирати і що приготувати

Перший весняний овоч — молода капуста заполонила українські ринки та магазини.

Середня ціна — 30 гривень за кілограм. Дехто вже наївся із неї салатів, а хтось не поспішає – побоюючись.

Читайте: МАКАРОНИ НАСПРАВДІ КОРИСНІ? Як правильно обирати та готувати улюблений продукт

Мовляв, рання капуста нашпигована нітратами, бо вирощена у парнику.

Анастасія Галкіна вирішила з’ясувати, яка капуста краща: стара чи молода, і порівняла вміст нітратів у обох. Яким вийшов результат, дивіться.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: