PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

МастерШеф (3)

09.09.2020

19 кулінарів-аматорів розділяться на дві команди, щоб приготувати на свій розсуд 4 ресторанні страви – закуску, першу страву, основну страву і десерт. Але, звісно ж, не все так просто. Кожна команда повинна вибрати або обмеження, або привілей і для себе, і для команди-суперника. Наприклад, якщо сині виберуть обмеження – готувати в наручниках, то воно пошириться і на їхню команду, і на суперників. Теж саме чекає і на червону команду. Хто з учасників піде на те, щоб полегшити умови для всіх, а хто ж ризикне вибрати обмеження?

Судді: Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська, Володимир Ярославський