PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

МастерШеф-10 (8)

15.10.2020

15 кулінарів-аматорів готові на все, аби довести – вони гідні продовжувати боротьбу на кухні «МастерШеф». У конкурсі «Біржа праці» за 20 хвилин учасники повинні виконати якомога більше копій страви-зразка – яйця аля по-флорентійськи. У розпорядженні аматорів буде все, крім основного інгредієнта, який вони можуть купити у Володимира Ярославського. За кожну правильно і смачно приготовлену ​​страву, кулінари отримають від суддів чайові. Чим більше якісних страв – тим більше грошей. Але якщо ж судді залишаться незадоволеними – доходу учасники не отримають. Тоді капітанам доведеться відправити одного з команди на «біржу праці», отримавши за це додаткові гроші. Ким пожертвують заради спільної справи і дадуть чорний фартух, а кому вдасться перевершити інших?

Судді: Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська, Володимир Ярославський