PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Сметанне желе: рецепт желе зі сметани від учасника «МастерШеф»

23.09.2021

Желе зі сметани — неймовірно ніжний і смачний десерт. Його перевага у тому, що до класичного рецепту ви можете додати будь-які фрукти та солодощі, за вашим бажанням та смаком. Покроковий рецепт сметанного желе від учасника «МастерШеф. Професіонали» Діми Касапа читайте в матеріалі.

jelly with sour cream

Більше на тему: Як зробити желе з молока: рецепт

Інгредієнти:

  • сметана — 400 г
  • цукор — 100 г
  • пакетик ванільного цукру
  • желатин — 15 г
  • вода — 150 мл

Приготування:

  1. Викласти желатин в миску і залити 100 мл води.
  2. Залишити набухати на час вказаний на упаковці.
  3. Прогріти не доводячи до кипіння і помішуючи повністю розчинити набряклий желатин.
  4. У невелику каструлю висипати цукор і ванільний цукор.
  5. Додати решту води і прогріти на невеликому вогні до повного розчинення цукру.
  6. У готовий сироп додати сметану і ретельно перемішати.
  7. Додати в сметанну масу підготований желатин і знову ретельно перемішати.
  8. Остигле желе розлити по формах і прибрати в холодильник застигати на 4—5 годин.

Більше на тему: Алкогольне желе — рецепти желе з білого і червоного вина, шампанського, лікеру

Читайте нас також у Viber і Telegram  СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: