PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Вишневий сорбет: рецепт у домашніх умовах від учасника «МастерШеф»

26.07.2021

Смачний, освіжаючий та ароматний вишневий сорбет ідеальні ласощі в літню спеку. Всього чотири інгредієнти, трохи вашого терпіння і смаколик готовий! Учасник  «МастерШеф. Професіонали»  Артем Кінаш ділиться з вами простим покроковим рецептом вишневого сорбету в нашому матеріалі.

Більше на тему: Сорбет із банана: рецепт приготування в домашніх умовах від Артема Кінаша

Інгредієнти:

  • Вишня – 1 кг
  • Цукор – 1 скл.
  • Сік половини лайма
  • Ром – 1 ст.л. (за бажанням)

Спосіб приготування:

  1. Вишню вимити, просушити і видалити кісточки.
  2. Усі інгредієнти змішати і перебити за допомогою блендера.
  3. Протерти масу через сито, щоб видалити залишки шкірочок.
  4. Перелити масу в контейнер, поставити в морозильну камеру на 1 годину, дістати, перемішати і поставити назад. Повторити процедуру 3-4 рази і поставити сорбет у морозильник на 6-8 годин до повного застигання.

Більше на тему: Як приготувати сорбет: топ-10 рецептів у домашніх умовах

Читайте нас також у Viber і Telegram СТБ

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: