PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Морозиво з йогурту зі смаком лимона: рецепт від Артема Кінаша

10.06.2021

Як приготувати морозиво з йогурту? Відповідь вам підкаже наш простий рецепт. Дізнайтеся, як зробити морозиво з йогурту  зі смаком лимона в домашніх умовах, у покроковому рецепті  від учасника  «МастерШеф. Професіонали»  Артема Кінаша  в матеріалі.

Більше на тему: Домашнє морозиво: топ-5 простих рецептів

Мороженое из йогурта

Інгредієнти:

  • цукор або цукрова пудра — 200 г
  • лимони — 2 шт.
  • вершки високої жирності — 400 мл
  • йогурт — 200—300 мл

Більше на тему: Як приготувати ванільне морозиво вдома

Приготування:

  1. Зрізати шкірку з лимонів, натерти її на терці, потім вичавити з лимонів сік.
  2. Отриманий сік змішати з цукровою пудрою і тертою цедрою. Залишити до розчинення цукрової пудри.
  3. Добре збити охолоджені вершки. Поступово тонкою цівкою влити йогурт. Весь процес має тривати 2–3 хвилини.
  4. Додати у вершки лимонну суміш частинами. При цьому продовжувати збивати суміш протягом 10 хвилин.
  5. Отриману суміш залишити на дві години в холодильнику.

Більше на тему: Бананове морозиво: рецепт в домашніх умовах

Цей рецепт зручний, бо не передбачає використання спеціальної морозивниці. Для отримання  ніжнішої консистенції потрібно після першої години охолодження збити отриману масу ще кілька разів.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: