PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Раф-кава: рецепт від Шеви Дімарика

10.09.2020

Раф-кава це гарячий кавовий напій з еспресо, ванільного цукру і вершків, які змішуються і збиваються парою з еспресо-машини у пітчері. Також його називають просто рафом. Як приготувати раф-каву? Покроковий рецепт приготування від учасника «МастерШеф. Професіонали» Шеви Дімарика читайте в матеріалі.

Раф кофе

Інгредієнти:

  • кава дрібного помелу 1 ч. л.
  • вода 50 мл
  • вершки (10—11%) 100 мл
  • цукор 1 ч. л.
  • ванільний цукор 1 ч. л.

Більше на тему: Холодна кава: оригінальні рецепти

Приготування:

  1. Влити у пітчер вершки і додати звичайний та ванільний цукор.
  2. Приготувати 30 мл еспресо і відправити до вершків у пітчер.
  3. Збити отриману суміш паровідводом до отримання стійкої піни.
  4. Перелити у підігрітий посуд.

Читайте нас також у Viber та Telegram СТБ

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: