PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Великий піст 2020: медовий кекс із фініком та апельсином

14.04.2020

Медовий кекс із фініками та апельсинами чудово підійде для солодкоїжок у Великий піст. Цей смачний та корисний десерт без проблем може приготувати будь-яка господиня у домашніх умовах. Покроковий рецепт пісного медового кексу з фініками та апельсинами від судді «МастерШеф»-9 Лізи Глінської знайдете у матеріалі.

постный медовый кекс с фиником и апельсиномІнгредієнти:

  • вода – 100 мл
  • цедра одного апельсина
  • мед  – 50 г
  • харчова сода – 0,5 ч. л.
  • фініки – 100 г
  • пшеничне борошно – 130 г
  • льняне борошно – 25 г
  • сіль – дрібка
  • рослинна рафінована олія – 50 мл
  • цукор – 120 г

Більше на тему: Великий піст 2020: морквяний кекс з апельсиновою глазур’ю

Приготування:

  1. У мисці змішати воду, мед, соду, рослинну олію, фініки, цукор, апельсинову цедру.
  2. Додати льняне борошно, пшеничне борошно та сіль.
  3. Змастити форму рослинною олією, присипати борошном та відправити тісто у форму.
  4. Тісто повинне заповнити форму на ½.
  5. Випікати при температурі 180 градусів – 35-40 хвилин.
  6. Готовність перевірити дерев’яною шпажкою.
  7. Дати кексу охолонути та дістати з форми.

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: