PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Керівник проєкту «МастерШеф. Професіонали»-2 про команду, Ольгу Мартиновську та новий сезон

07.02.2020

29 лютого на телеканалі СТБ відбудеться прем’єра 2 сезону «МастерШеф. Професіонали», де за перемогу боротимуться найкращі митці кулінарного мистецтва з різних куточків світу. Проте за яскравою та привабливою картинкою на екрані завжди стоїть титанічна праця величезної кількості людей. Про команду кулінарного шоу, тонкощі виробництва та чого чекати від «Мастер Шеф. Професіонали» 2 сезон ми розпитали у керівника проєкту Андрія Пишного. Докладніше читайте в матеріалі.

Андрію, познайомте нас зі своєю командою. Скільки людей працює над створенням «МастерШеф. Професіонали»-2? 

Команда «МастерШеф» налічує близько сотні осіб. З багатьма ми працюємо з першого сезону. Особливо це стосується групи людей, які є частиною команди та працюють на постпродакшені. На знімальному майданчику склад трохи частіше змінюється, але є «кістяк», близько половини, який з нами з першого сезону роботи над проєктом. Дехто навіть встиг одружитись, працюючи в команді  «МастерШеф», народити дітей і відвести їх у дитячий садок. 

За такий тривалий час ми не те, що спрацювались, а здружились. Ну, і треба усвідомлювати, що сезон знімається довго, тож близько пів року ми проводимо у щільній співпраці з одними й тими ж людьми. Для нас важливо, щоб всі розуміли одне одного і знали, хто що робить і чому це потрібно робити саме так, а не інакше. Це у двох словах про команду, якщо не вдаватись у комерційні таємниці.

Хто входить до складу команди кулінарного шоу? 

Ну, звісно, у нас є оператори, режисери, звукорежисери, освітлювачі, журналісти, сценаристи, художники і всі-всі департаменти, які задіяні в зніманні телевізійного продукту. Проте є одна особливість. Річ у тім, що тема нашого шоу – кулінарія. Тому, крім класичного складу команди, з нами на майданчику працює фуд-департамент, який відповідає за супровід усіх кулінарних питань проєкту (закупівля продуктів, опрацювання кулінарних завдань, організація простору для комфортної роботи учасників на кухні та багато іншого). Також з нами працює перекладач, адже Ектор розмовляє на майданчику іспанською. І Роман перекладає все для команди та учасників.

Говорячи про виробничий аспект створення шоу, чи є відмінності у процесі роботи команди над сезоном аматорів та сезоном профі? 

Відмінності є. Адже самі люди, які приходять на шоу, мають різний рівень кулінарних вмінь. Професіонали – це люди з індустрії, вони знаються на кулінарії дуже добре. Тож для професіоналів ми добираємо завдання, в яких лежить кулінарний виклик, експеримент, шукаємо щось нове або зазіхаємо на найсміливіші кулінарні тренди. З аматорами по-іншому формуємо стратегію конкурсів, адже основне завдання аматора – стати професіоналом в кулінарії. Тому конкурси для аматорів мають менший рівень кулінарної складності, якщо можна так сказати.

На вашу думку, чому перший сезон «МастерШеф. Професіонали» мав шалений успіх?

Я не аналізував, чесно скажу. Маю зауважити, що дуже приємно звучить формулювання «шалений успіх». Ми намагаємось робити проєкт таким, щоб подобався нам самим. Якщо це подобається ще комусь – це щастя!

Чому під час вибору нового судді для 2 сезону «професіоналів» рішення було прийнято саме на користь Ольги Мартиновської?

Тому що Оля суперкрута, відкрита, чесна, емоційна! Нам всім дуже подобається з нею працювати. Ви побачите Олю прекрасною! Більше ні слова, адже ви самі все зрозумієте вже дуже скоро!

У чому полягала найбільша складність у процесі створення нового сезону? Що під час зйомок запам’яталося найбільше?

Найбільша складність полягала у тому, щоби зробити другий сезон ще крутішим. Все так швидко промайнуло, що навіть і не згадаю. Щодня було весело, але всі ці найвеселіші моменти ви побачите в ефірі. Ну, майже всі! Сподіваюсь, ми впорались.

2 сезон «МастерШеф. Професіонали» особливий, тому що…

Тому що до нас прийшли унікальні люди, які фанатично ставляться до своєї роботи, і споглядати за ними – це задоволення.

Чим «МастерШеф. Професіонали» дивуватиме глядачів?

Цей сезон вас здивує масштабом кулінарного креативу, сміливими гастрономічними ідеями і ще дечим… про що я волів би змовчати, аби ви на власні очі все побачили!

Не пропустіть прем’єру «МастерШеф. Професіонали»-2 вже 29 лютого о 19:00 на телеканалі СТБ! Буде гаряче!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: