PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Салат «Оселедець під шубою»: класичний рецепт на Новий рік

30.12.2019

Уже не перше десятиліття салат «Оселедець під шубою» залишається не просто окрасою новорічного столу, а й невід’ємним атрибутом свята. Ця страва з вареними овочами і солоною рибою заслужено може вважатися класикою святкового меню. У матеріалі знайдете рецепт салату «Оселедець під шубою» від учасника «МастерШеф»-9 Вови Ляліна.

Рецепт салату «Оселедець під шубою»

селедка под шубой, салат селедка под шубой, селедка под шубой классический рецепт

Інгредієнти:

  • солоний оселедець – 2 шт.
  • картопля – 3 шт.
  • яйце – 2 шт.
  • морква – 3 шт.
  • буряк – 2 шт.
  • цибулина
  • майонез – 200 мл
  • сіль
  • перець

Більше на тему: Все про святкування Нового року та Різдва

Приготування:

  1. Оселедець філірувати і нарізати невеликими шматочками.
  2. Картоплю, моркву і буряк відварити до готовності. Остудити, очистити і натерти на крупній тертці.
  3. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Яйце зварити круто та натерти на дрібній тертці.
  4. Збираємо салат. Викласти картоплю, на неї – оселедець і цибулю. Змастити майонезом.
  5. Викласти шарами моркву, буряк і яйця, промащуючи кожен майонезом.
  6. Для прикрашання можна рядами викласти перелічені компоненти або ж використовувати тільки буряк і майонез.
  7. Перед подачею дати салату постояти в холодильнику 2–3 год.

Смачного! 

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: