PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Олів’є: дієтичний рецепт на Новий рік

30.12.2019

Наближаються новорічні свята, які у багатьох асоціюються із зайвими кілограмами. Щоб новорічна ніч не нашкодила талії, приготуйте дієтичні варіанти традиційних страв. Почнемо з улюбленого всіма олів’є. Як зробити його корисним і при цьому не нашкодити смаковим якостям, розповів учасник «МастерШеф»-9 Руслан Лучков.

диетический салат оливье, салат оливье диетический, как приготовить диетический оливье

Як приготувати дієтичний олів’є?

Інгредієнти:

  • Морква — 1 шт.
  • Картопля — 4 шт.
  • Яйце — 3 шт.
  • Куряче філе — 400 г
  • Банка зеленого горошку
  • Солоні огірки — 5 шт.

Для соусу:

  • Натуральний йогурт — 400 г
  • Пучок кропу
  • Суміш перців
  • Лимонний сік — 1 ч. л.

Більше на тему: Айсбайн від Євгена Кірсанова

Приготування:

  1. Картоплю, моркву, яйця відварити і нарізати кубиками.
  2. Куряче філе відварити і нарізати кубиками. Так само нарізати огірки.
  3. Для соусу в йогурт додати лимонний сік і суміш перців.
  4. Дрібно порубати кріп. Частину відкласти для прикрашання страви, а частину змішати з йогуртовою масою. Збити все в блендері.
  5. Змішати інгредієнти у салатнику.
  6. Заправити соусом і присипати зеленню.

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: