PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 16 випуск: рецепт томлених ребер з картопляним кремом

22.12.2019

У 16 випуску  «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов Юрій Ткач. Комік зізнався, що терпіти не може яловичину. Щоб розвіяти нелюбов Юрія до цього продукту, Ектор приготував томлені ребра з картопляним кремом. Читайте рецепт в матеріалі.

рецепт томленых ребер с картофельным кремом

Інгредієнти:

  • яловичі ребра 400 г
  • червоне вино 300 мл
  • чорнослив 40 г
  • цукор 100 г
  • сіль і перець
  • томатна паста 70 мл
  • картопля 100 г
  • вершкове масло 30 г
  • вершки 20 мл
  • мед

Приготування:

  1. Маринуємо ребра сіллю і перцем, після чого обсмажуємо до золотистої скоринки разом з чебрецем.
  2. Потім залити ребра вином і водою, накрити фольгою. Відправляємо м’ясо в духовку розігріту до 180 градусів на 3 години.
  3. Після того, як м’ясо буде готове, рідину використовуємо для приготування соусу. До неї додаємо мед, томатну пасту і цукор. На маленькому вогні випаровує майже половину соусу.
  4. Обсмажуємо картопляне пюре з вершковим маслом і вершками.
  5. Готове м’ясо поливаємо соусом.

Смачного!

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: