PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 16 випуск: рецепт томленої яловичини в грецькому стилі

22.12.2019

У 16 випуску  «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов Юрій Ткач. Комік зізнався, що терпіти не може яловичину. Щоб розвіяти нелюбов Юрія до цього продукту, Ектор приготував томлену яловичину в грецькому стилі. Читайте рецепт в матеріалі.

рецепт томленої яловичини в грецькому стилі

Інгредієнти:

  • яловича гомілка 600 г
  • цибуля 100 г
  • розмарин 1 гілочка
  • селера 100 г
  • сіль і перець

Інгредієнти для піти:

  • вода 600 мл
  • дріжджі 30 г
  • сіль 30 г
  • цукор 40 г
  • борошно 1 кг

Інгредієнти для соусу цацики:

  • йогурт 100 мл
  • огірок 100 г
  • м’ята 10 г
  • часник 5 г
  • оливкова олія 10 мл
  • сіль

Інгредієнти для презентації:

  • салат ромен 30 г
  • огірок 50 г
  • томат 50 г
  • фета 40 г

Приготування:

  1. Гомілку яловичини розрізати на великі шматки і злегка обсмажити до золотистої скоринки.
  2. Нарізану селеру, цибулю, часник, чебрець і розмарин відправляємо в каструлю. Туди ж відправляємо м’ясо. Періодично додаємо воду, щоб нічого не пригоріло.
  3. Для приготування піти, потрібно замісити тісто з борошна, води, дріжджів і солі. Потім розкачати його в млинець і обсмажити.
  4. Щоб зробити соус цацикі, змішайте йогурт, дрібно нарізаний огірок, часник і м’яту. Сіль і перець додаємо за смаком.
  5. На млинець намазуємо соус, можна додати трохи свіжих овочів, наприклад листя салату ромен, додаємо фету і подрібнене м’ясо. Після чого слід звернути готову піту.

Смачного!

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: