PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 16 випуск: рецепт оссобуко з червоним вином

22.12.2019

У 16 випуску  «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов Юрій Ткач. Комік зізнався, що терпіти не може яловичину. Щоб розвіяти нелюбов Юрія до цього продукту, Ектор приготував оссобуко з червоним вином. Читайте рецепт в матеріалі.оссобуко з червоним вином

Інгредієнти:

  • оссобуко 400 г
  • червоне вино 300 мл
  • зелений горошок 30 г
  • томатна паста 20 мл
  • цибуля 100 г
  • морква 100 г
  • селера 100 г
  • чебрець 10 г

Приготування:

  1. Маринуємо м’ясо сіллю і перцем, після чого обсмажити до золотистої скоринки.
  2. Потім додаємо нарізаний часник, селера, морква і цибуля.
  3. Після цього, вводимо томатну пасту, цукор, чебрець і вино.
  4. Відправляємо все в духовку розігріту до 180 градусів на 2 години.
  5. Окремо обсмажуємо зелений горошок, моркву та часник для гарніру.

Смачного!

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: