«Прокинься з Ектором» 15 випуск: рецепт коропа в кисло-солодкому соусі
22.12.2019
У 15 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшла Ольга Сумська. Відома актриса ненавидить страви з річкової риби. Саме тому Ектор разом з нею приготував коропа в кисло-солодкому соусі. Чи сподобалося Ользі ця страва? Читайте рецепт в матеріалі.
Інгредієнти:
- короп – 1 шт.
- яблучний оцет – 50 мл
- томатна паста – 20 мл
- цукор – 100 г
- ананас – 100 г
- бодян
- соняшникова олія – 1 л
- солодкий перець – 70 г
- вода – 100 мл
- часник – 30 г
- імбир – 10 г
- крохмаль – 30 г
Приготування:
- Очистити коропа від нутрощів, зробити на шкірці надрізи. Обваляти у крохмалі та обсмажити у фритюрі до золотистої скоринки.
- Для соусу змішуємо дрібно нарізані перець, часник, бодян, ананас. Також додаємо карамелізований цукор з яблучним оцтом, томатну пасту і воду.
- Проварюємо до готовності.
- Поливаємо коропа готовим кисло-солодким соусом.
Смачного!
Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.