PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 15 випуск: рецепт коропа в кисло-солодкому соусі

22.12.2019

У 15 випуску  «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшла Ольга Сумська. Відома актриса ненавидить страви з річкової риби. Саме тому Ектор разом з нею приготував коропа в кисло-солодкому соусі. Чи сподобалося Ользі ця страва? Читайте рецепт в матеріалі.

рецепт карпа в кисло-сладком соусе

Інгредієнти:

  • короп 1 шт.
  • яблучний оцет 50 мл
  • томатна паста 20 мл
  • цукор 100 г
  • ананас 100 г
  • бодян
  • соняшникова олія ​​1 л
  • солодкий перець 70 г
  • вода 100 мл
  • часник 30 г
  • імбир 10 г
  • крохмаль 30 г

Приготування:

  1. Очистити коропа від нутрощів, зробити на шкірці надрізи. Обваляти у крохмалі та обсмажити у фритюрі до золотистої скоринки.
  2. Для соусу змішуємо дрібно нарізані перець, часник, бодян, ананас. Також додаємо карамелізований цукор з яблучним оцтом, томатну пасту і воду. 
  3. Проварюємо до готовності.
  4. Поливаємо коропа готовим кисло-солодким соусом.

Смачного!

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: