PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 15 випуск: рецепт бургера з судаком

22.12.2019

У 15 випуску  «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшла Ольга Сумська, яка терпіти не може страви з річкової риби. Разом з Ектором, актриса приготувала незвичайні бургери з судаком. Читайте рецепт в матеріалі.

бургер с судаком

Інгредієнти:

  • булочка для бургера 1 шт.
  • салат ромен 15 г
  • соус тартар 30 г
  • котлета 1 шт.
  • томат 20 г
  • лимон 20 г

Інгредієнти для соусу тартар:

  • мариновані огірки 40 г
  • червона цибуля 30 г
  • лимонний фреш 10 мл
  • оливкова олія ​100 мл
  • жовток 2 шт.
  • йогурт 20 г
  • м’ята 5 г
  • сіль

Інгредієнти для котлети:

  • судак 150 г
  • цибуля 20 г
  • лимонний фреш 10 мл
  • часник 5 г
  • яйце 1 шт.
  • сіль і перець

Приготування:

  1. Обсмажуємо рибну котлету, а потім запікаємо її в духовці.
  2. Готуємо соус тартар на основі йогурту, поступово додаючи дрібно нарізані мариновані огірки, червону цибулю та інші інгредієнти.
  3. М’яку частину розрізаної навпіл булочки змащуємо яєчним жовтком і обсмажуємо тільки її.
  4. На нижню частину готової булочки, намазуємо шар соусу, зверху викладаємо салат ромен, слайси помідора і кільця цибулі. Потім кладемо зверху котлету і прикрашаємо лимоном.

Смачного!

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: