PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 8 випуск: рецепт тарта із селери

03.11.2019

У 8 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов Влад Яма, відомий український танцюрист. Влад страшенно не любить селеру і все, що з нею пов’язано. Але Ектор знайшов такі рецепти, які змусять його змінити свою думку! На десерт він приготує тарт із селери – рецепт в матеріалі.

тарт из сельдерея

Тарт із селери

Інгредієнти для пісочного тіста:

  • Яйця – 1 шт.
  • Вершкове масло – 130 г
  • Борошно – 160 г
  • Семола – 20 г
  • Цукрова пудра – 40 г
  • Сіль – щіпка
  • Цедра лимону

Інгредієнти для крему:

  1. Вершкове масло – 30 г
  2. Молоко – 100 мл
  3. Селера – 180 г
  4. Яєчний жовток – 4 шт.

Приготування:

  1. Розтерти борошно з нарізаним холодним маслом.
  2. Додати яйця, цукрову пудру і сіль, замісити круте тісто. Відправити в холодильник на 1 годину.
  3. Рівномірно розподілити тісто у формі та проткнути кілька разів виделкою. Обрізати надлишки тіста по краях.
  4. Поставити в духовку на 1015 хвилин при 180 градусах. Дати охолонути.
  5. Окремо приготувати заварний крем з додаванням пюре селери.
  6. Викласти крем на тарт і зробити презентацію.

Готово! Смачного!

Video: «Прокинься з Ектором» 8 випуск: рецепт тарта із селери

У 8 випуску Прокинься з Ектором до Ектора Хіменес-Браво прийшов Влад Яма. Рецепт тарта із селери

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: