PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 6 випуск: рецепт запечених баклажанів зі свининою

20.10.2019

У 6 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов Григорій Решетник, ведучий романтичного проєкту «Холостяк». Оскільки він дуже не любить баклажани, Ектор вирішив приготувати з них такі страви, які точно сподобаються гостю. Рецепт запечених баклажанів зі свининою від Ектора Хіменес-Браво – в матеріалі.

баклажаны со свининой

Запечені баклажани зі свининою

Складові:

  • Баклажани – 300 г
  • Свинина – 100 г
  • Імбир – 10 г
  • Часник – 10 г
  • Зелена цибуля – 20 г
  • Крохмаль – 3 г
  • Соєвий соус – 25 мл
  • Китайський чорний оцет – 10 мл
  • Устричний соус – 15 мл
  • Біле сухе вино – 20 мл
  • Сіль
  • Перець
  • Цукор

Приготування:

  1. Баклажани спочатку потрібно очистити від шкірки і насіння, потім нарізати довгими пластинками. Підсмажити їх у фритюрі.
  2. М’ясо порізати середніми шматочками у вигляді слайсів. Замаринувати в соєвому соусі, вині і крохмалі. Перемішати, залишити настоюватися на 15–20 хвилин.
  3. Для обсмажування свинини знадобиться глибока сковорода з товстим дном. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо шматочки м’яса до золотої скоринки з імбиром і часником. Полити оцтом, соєвим соусом і устричним соусом.
  4. Додати до м’яса приготовані баклажани. Залити їх водою, перемішати. Страва доводиться до готовності на сильному вогні протягом 3–5 хвилин, поки вся вода не випарується.
  5. Викладаємо на тарілку і прикрашаємо зеленою цибулею.

Готово! Смачного!

Video: «Прокинься з Ектором» 6 випуск: рецепт запечених баклажанів зі свининою

6 випуск Прокинься з Ектором: до Ектора Хіменес-Браво прийшов Григорій Решетник, ведучий шоу Холостяк. Рецепт запечених баклажанів зі свининою - у матеріалі

Більше на тему: «Прокинься з Ектором» 6 випуск: рецепт десерту з баклажанів

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: