PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 6 випуск: рецепт запечених баклажанів з рубленою яловичиною

20.10.2019

У 6 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшов Григорій Решетник, ведучий романтичного проєкту «Холостяк». Оскільки він дуже не любить баклажани, Ектор вирішив приготувати з них такі страви, які точно сподобаються гостю. Рецепт запечених баклажанів з рубленою яловичиною від Ектора Хіменес-Браво – в матеріалі.

баклажаны с говядиной

Запечені баклажани з рубленою яловичиною

Складові:

  • Баклажан – 1 шт.
  • Яловичий биток – 100 г
  • Козиний сир – 30 г
  • Часник – 10 г
  • Зелена цибуля – 10 г
  • Кедровий горіх – 10 г
  • Цибуля – 50 г
  • Устричний соус – 15 мл
  • Кунжут
  • Сіль
  • Перець

Приготування:

  1. Відрізати кінчики баклажана і поставити його в духовку. Щойно він стане м’якшим – розрізати навпіл і змастити устричним соусом.
  2. Окремо нарізати цибулю і часник. Просмажити їх. Додати м’ясо, довести до смаку сіллю і перцем.
  3. М’ясо викласти всередину баклажана і відправити назад в духовку до повної готовності.
  4. Викласти на тарілку і прикрасити козячим сиром і кедровими горіхами.

Готово! Смачного!

Video: «Прокинься з Ектором» 6 випуск: рецепт запечених баклажанів з рубленою яловичиною

6 випуск Прокинься з Ектором: до Ектора Хіменес-Браво прийшов Григорій Решетник, ведучий шоу Холостяк. Рецепт запечених баклажанів з рубаною яловичиною - в матеріалі

Більше на тему: «Прокинься з Ектором» 6 випуск: рецепт запечених баклажанів зі свининою

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: