PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

«Прокинься з Ектором» 3 випуск: рецепт різотто із вівсянки з лисичками

29.09.2019

У 3 випуску «Прокинься з Ектором» на кухню до Ектора Хіменес-Браво прийшла відомий тренер і тепер уже ведуча 9 сезону «Зважені та щасливі» Аніта Луценко. Як виявилося, дівчина не любить вівсянку! Ектор вирішив приготувати для Аніти різотто з вівсянки з лисичками в надії, що їй сподобається. Рецепт в матеріалі.

ризотто из овсянки

Різотто із вівсянки з лисичками

Складові:

  • Вівсянка – 100 г
  • Цибуля – 20 г
  • Петрушка – 10 г
  • Вершкове масло – 40 г
  • Пармезан – 50 г
  • Лисички – 50 г
  • Часник – 10 г
  • Горох – 50 мл
  • Біле вино – 150 мл
  • Бульйон – 150 мл
  • Сіль
  • Перець

Приготування:

  1. Обсмажити часник і цибулю на вершковому маслі до готовності.
  2. Додати біле вино і вівсянку. Помішувати до готовності, додаючи бульйон.
  3. Окремо обсмажити на вершковому маслі лисички. Додати їх в різотто.
  4. В кінці прикрасити страву пармезаном, горошком і петрушкою.

Готово! Смачного!

Video: «Прокинься з Ектором» 3 випуск: рецепт різотто із вівсянки з лисичками

У 3 випуску Прокинься з Ектором Аніта Луценко буде готувати страви з вівсянки. Рецепт різотто з вівсянки з лисичками від Ектора Хіменес Браво в матеріалі

Більше на тему: «Прокинься з Ектором» 3 випуск: рецепт фалафелю з вівсянки і нуту

Дивіться щонеділі о 9:00 кулінарне шоу «Прокинься з Ектором», щоб дізнаватися більше цікавих рецептів.

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: