PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Хто покинув «МастерШеф»-9 у 4 випуску від 20.09.2019

20.09.2019

У 4 випуску «МастерШеф»-9 відбулася одна з наймасштабніших битв чорних! Дванадцять кулінарів боролися за можливість продовжити свій шлях на кухні шоу. Ще однією несподіванкою став вигін відразу двох учасників, другий тиждень поспіль! Кому довелося покинути кухню «МастерШеф»-2019 — читайте в матеріалі.

кто ушел мастершеф 9

У 4 випуску «МастерШеф»-9 покинули Наталя Троян і Марія Грицай.

Наталя завжди чітко виконувала всі завдання на кухні. В її житті все повинно бути правильно і за поняттями, і це було помітно. Але страву, яку вона принесла на битві чорних навіть учасники охарактеризували як дику тугу Наталії за рідними і особливо дочками. Її бісквіти на торт «Наполеон» були дуже товстими, а величезна кількість імбиру в кремі перебило всі смаки і Ектор навіть не став його більше куштувати.

наталья троян

Марія — дуже ніжна і чуйна дівчина. Тривалий час працювала в індустрії моди стилістом, візажистом і організовувала фешн-заходи. Маша мріє одного разу відкрити кулінарну студію для «юних леді». На жаль, на битві чорних вона не змогла приготувати смачну запіканку. Замість повітряного бісквіту, який танув би з яблуками у роті, Маша принесла щільний і дуже твердих запечений камінь. Ектор навіть не став його куштувати і у підсумку дівчині довелося назавжди попрощатися з кухнею «МастерШеф».

мария мару грицай

Не пропустіть 5 випуск «МастерШеф»-9 вже в наступну п’ятницю о 19:00! Кращі кулінари-аматори країни продовжить свою боротьбу за головний приз шоу!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: