PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Дієтичний морквяний пиріг від Володимира Ярославського

20.06.2019

Дієтичний морквяний пиріг від судді «МастерШеф. Професіонали» Володимира Ярославського дуже простий і цікавий. Він не містить цукру, пшеничного борошна, вершкового масла та яєць. За словами Володимира, його можна їсти практично всім. Покроковий рецепт морквяного пирога знайдете в матеріалі.

Більше на тему: Торт «Наполеон» рецепт від Володимира Ярославського

морквяний пиріг

Інгредієнти:

  • морква – 400 г
  • волоський горіх – 170 г
  • вівсянка – 150 г
  • кокосове масло – 130 г
  • кориця
  • фіники

Приготування:

  1. Натріть моркву на дрібній терці.
  2. Додайте очищені горіхи.
  3. Очистіть фініки від кісточок та дрібно наріжте.
  4. Вівсянку потрібно подрібнити у блендері в борошно.
  5. Змішайте суміш у мисці, після чого заправте кокосовим маслом.
  6. Перемішайте, а потім викладайте у форму (будь-яку).
  7. Запікайте у фользі за температури 180 градусів 30 хвилин.
  8. Охолодіть пиріг.

Більше на тему: Торт «Медовик» рецепт від Володимира Ярославського

Подавати морквяний пиріг можна із сорбетом, морозивом. Також за словами Володимира Ярославського можна грати зі спеціями і приправами.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: