PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Великий піст 2019: цукати з апельсинових кірок

23.04.2019

Цукати з апельсинових кірочок – дуже смачні та універсальні ласощі. Зі шкірок улюблених цитрусових може вийти чудовий пісний десерт. Їх можна подавати до чаю і додавати у випічку. Покроковий рецепт цукатів з апельсинових кірок від судді «МастерШеф. Професіонали»  Лізи Глінської знайдете в матеріалі.

Пасха 2019

как приготовить постные цукаты

Інгредієнти:

  • шкірка апельсинів – 300 г
  • цукор – 500 г
  • вода – 1 л
  • сіль – дрібка
  • зірочки анісу – 2 шт.
  • бодян (за бажанням)

Більше на тему: Як харчуватися у Великий піст

Приготування:

  1. Шкірку апельсинів залити холодною водою і залишити на ніч. Вранці вже забарвлену воду зливаємо.
  2. Заливаємо знову холодною водою, додаємо дрібку солі, варимо кілька хвилин і зливаємо.
  3. Заливаємо знову водою, додаємо цукор, аніс і бодян. Доводимо до кипіння і продовжуємо варити на середньому вогні 10–15 хвилин.
  4. Знімаємо з вогню і залишаємо на 3–4 години.
  5. Знову ставимо на середній вогонь, кип’ятимо 5–7 хвилин і відставляємо ще на кілька годин.
  6. Повторюємо ці дії протягом 2 діб.
  7. Готові скоринки викладаємо на решітку. Сушимо в духовці кілька годин за температури 60–70 °С.
  8. Даємо охолонути. Нарізаємо на кубики і смужки.

Джерело  – https://glinskaya.com.ua

Смачого!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ