PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Пісні десерти: які солодощі можна їсти в піст

13.03.2019

Якщо ви дуже любите солодке і хочете дотримуватися посту, є хороша новина! Суддя «МастерШеф. Професіонали» і талановитий кондитер Ліза Глінська розповіла, які солодощі можна їсти в піст. Детальніше читайте в матеріалі!

53820941_412640365966442_6437672354796535808_n

Фрукти і сухофрукти в шоколаді

Розтопити чорний шоколад, фрукти нарізати шматочками і, нанизавши на шпажки, вимочити в розтопленому шоколаді. Викласти фрукти на пергамент і дати шоколаду застигнути. Зверху можна посипати подрібненим горіхом.

Мармелад

За основу мармеладу беріть фруктове, ягідне або цитрусове пюре, а також використовуйте яблучний пектин.

54435078_911159665941868_9218413441276968960_n

Цукати

Відварити шматочки фруктів і ягід в цукровому сиропі і просушити. Спробуйте приготувати цукати з яблук, гарбуза або апельсинових шкірочок.

Горіхи в карамелі

Беріть будь-які горіхи (волоський, мигдаль, фундук, арахіс) і обсмажте їх в карамелі. У вас вийдуть хрусткі горіхи в «шубці».

Желе на агарі

Агар-агар продукт рослинного походження, який отримують з морських водоростей. Основою для такого желе можуть бути фрукти, ягоди або соки, але тут слід врахувати, що занадто кисле знижує властивості агару. Желе на агарі можна пробувати вже через 10 хвилин після приготування.

53643405_2204310239590690_4256066265371639808_n

Домашня гранола

Якщо до горіхів додати вівсяні пластівці, жменю насіння, мед або цукор і сухофрукти, а потім усе це запекти в духовці вийде домашня гранола.

Гранолу можна їсти з соком або фруктами. А можна приготувати з граноли енергетичні батончики і брати їх з собою як перекус.

Більше на тему: Печиво «Брауні з малиновим ганашем» від Єлизавети Глінської

Пастила

Пастила висушене фруктове або ягідне пюре. Пастила містить усі вітаміни і мінерали, що і фрукти або ягоди. Вона некалорійна і її можна їсти дітям.

Для приготування пастили підійдуть яблука, яблука з бананами, сливи, гарбуз, смородина. Ягоди можна використовувати заморожені. У пастилу можна додати мед, насіння і горіхи.

53517245_260004021612193_1535419901735337984_n

Джерело – glinskaya.com.ua

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: