PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Рецепт класичних картопляних котлет для всієї родини

12.10.2018

З картоплі можна приготувати безліч смачних страв для всієї родини: котлети, деруни, запіканки. Як легко приготувати картопляні котлети розповість покроковий рецепт від редакції сайту stb.ua. Читайте докладніше.

Більше на тему: День булочок із корицею: рецепти від кулінарів «МастерШеф»-8

Рецепт классических картофельных котлет для всей семьи

Інгредієнти:

  • Очищена і крупно нарізана картопля — 400 г
  • Вершкове масло — 150 г (50 г для пюре, 100 г — для смаження)
  • Крохмаль — 1 ст. л
  • Сіль, чорний перець за смаком

Спосіб приготування:

  1. Відваріть картоплю в киплячій підсоленій воді. Злийте воду і зробіть пюре з вершковим маслом і крохмалем. Додайте сіль і перець за смаком. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. Розтопіть трохи масла у великій сковороді на середньому вогні. Викладіть акуратно по великій ложці картопляного пюре, сильно приминаючи і утворюючи коло.
  3. Обсмажуйте на слабкому вогні 3-4 хвилини, поки котлети не підрум’яняться, переверніть і смажте ще 2-3 хвилини. Перекладіть готові котлети на застелене папером для випікання деко.
  4. Запікайте котлети 5-7 хвилин до хрусткої скоринки. Перекладіть котлети на блюдо, прикрасьте зеленню і подавайте до столу!

При бажанні можна додати в картопляні котлети попередньо обсмажений до готовності фарш. Для цього формуєте котлети, вкладаючи його всередину.

Більше на тему: Цвітна капуста: Топ-10 варіантів приготування

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: