PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci5hZHRlbGxpZ2VudC5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4xMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Сорбет із банана: рецепт приготування в домашніх умовах

23.06.2018

Як приготувати банановий сорбет? Саме цей десерт найкраще допоможе охолодитися в літню спеку. Приготований зі стиглих, солодких бананів, освіжаючої м’яти і лимона такий десерт точно буде вам до смаку. Плюс – в нашому десерті немає цукру, а значить, і немає зайвих калорій! Читайте покроковий рецепт бананового сорбета в нашому матеріалі.

Читайте також: Як приготувати сорбет: топ-10 рецептів в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • 4 банани
  • 0,5 лимона
  • 50 г води
  • кілька гілочок свіжої м’яти

Спосіб приготування:

  1. Банани очистити від шкірки і нарізати кружечками.
  2. Перебити банани блендером, додати воду, листочки м’яти і порізану шматочками половинку лимона. Перебити до однорідності.
  3. Перелити масу в контейнер. Поставити в морозилку на 1 годину, дістати, перемішати і повернути заморожувати. Повторюємо процедуру 4–5 разів і ставимо в морозилку на ніч.

Читайте також: Персиковий сорбет: рецепт в домашніх умовах

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: