PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci5hZHRlbGxpZ2VudC5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4xMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Вишневий сорбет: рецепт в домашніх умовах

13.06.2018

Смачний, освіжаючий та ароматний вишневий сорбет – ідеальний десерт у літню спеку. Всього чотири інгредієнти, трохи вашого терпіння і смаколик готовий! Читайте покроковий рецепт вишневого сорбета в нашому матеріалі.

Інгредієнти:

  • 1 кг вишень
  • 1 склянка цукру
  • сік половини лайма
  • 1 ст.л. рому (за бажанням)

Спосіб приготування:

  1. Вишню вимити, просушити і видалити кісточки
  2. Усі інгредієнти змішати і перебити за допомогою блендера
  3. Протерти масу через сито, щоб видалити залишки шкірочок
  4. Перелити масу в контейнер, поставити в морозильну камеру на 1 годину, дістати, перемішати і поставити назад. Повторити процедуру 3-4 рази і поставити сорбет в морозильник на 6-8 годин до повного застигання.

Читайте також: Як приготувати сорбет: топ-10 рецептів в домашніх умовах

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: