PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

Неймовірні сирні чіпси з лавашу

23.11.2015

12345

Інгредієнти:

Лаваш – 2-3 шт.

Яйце куряче – 1 шт.

Сметана (20%) – 200 гр.

Сир плавлений КОМО «Дружба» – 1 шт.

Сир твердий Комо «Тенеро» – 50 гр.

Зубчик часнику

Суміш перців

Хмелі-сунелі

Сіль

Процес приготування:

Tenero_3d_300dpi_velЛаваш розрізати на шматочки будь-якої форми. Сир твердий КОМО «Тенеро» натерти на дрібній тертці або перемолоти в крихту в блендері. Змішати яйце, плавлений сир, сметану і спеції. Додати сіль і видавити 1 зубчик часнику. (Зі спеціями можна експерементувати. Наприклад, додати паприку за смаком)

Ретельно перемішати суміш, але не збивати.

Змастити шматочки лаваша отриманим соусом і притрусити подрібненим твердим сиром.

Помістити в духовку на 5-10 хвилин за температури 190 градусів. Слідкуйте, аби чіпси не пригоріли. Деко змащувати не потрібно.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: