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
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Звана вечеря. Салат «Пейзаж»

Телеканал СТБ

На цьому тижні в кулінарному шоу «Звана вечеря» зберуться творчі люди з різних сфер діяльності. У звичайному житті наші герої не раз перетиналися, чули один про одного з телевізору та читали в газетах, але ніколи й подумати не могли, що зустрінуться за одним столом. Знайомтесь, світська левиця Ілона Радзівіл, поліграфолог Жаннетта Юріївна, хореограф латиноамериканських танців Віктор, письменниця Лада Лузіна та художник Геннадій Гутгарц.

Фінальний день відбудеться у художника Геннадія Гутгарца. Він відомий широкій публіці своїми виступами в жанрі action painting. У такому процесі створення картини на публіці важливіше, ніж результат. Дуже часто в своїй роботі Геннадій використовує відбитки голих тіл артистів. Ще він робить картини з скла та займається гончарною справою.

Салат «Пейзаж»

Помідор жовтий – 60гр
Черрі жовті – 60гр
Базилік – 3гр
Оливкова олія – 20гр
Лимон – 13
Сир – 20гр
Сіль, чорний перець
Вище перераховані овочі викладаємо на тарілку, приправляємо оливковим маслом та лимоном. Докладаємо сир та свіжий базилік.

Овочева картина «АВТОПОРТРЕТ»

Черрі – 200гр
Помідор – 200
Цукіні – 300
Баклажан – 200гр
Бебі мікс (морква, брокколі, брюссельська) – 300
Порей – 100
Перець сл. – 200гр
Бульйон
Спеції (лавровий лист, базилік, шафран, часник)
Зелень – 15гр
Кольорова капуста – 150гр
Овочі опускаємо в бульйон зі спеціями. Цибулю порей обсмажуємо, викладаємо вище перераховані овочі на тарілку у формі картини. Краще подати з часниковими грінками та перетертим свіжим базиліком.

Коктейль фруктовий «Ню»

Журавлина – 100гр
Банан – 350гр
Смородина – 100гр
Ожина – 100гр
Сік червоний – 500гр
Гранат – 1шт
Пудра – 100гр
Кориця – 3гр
Журавлину, смородину та ожину подроблюємо в блендері до однорідної маси. Додаємо в отриману суміш гранатовий фреш. Якщо коктейль кислить – додати цукрову пудру та корицю для аромату.

Смачного!

Дивіться програму «Звана вечеря. Салат «Пейзаж» в п'ятницю, 18 квітня, о 18:10 на каналі СТБ.


Ви любите приймати гостей? Ви вмієте смачно готувати? Ви готові запросити до себе в гості 4 абсолютно незнайомі вам людини і влаштувати для них незабутнє свято? Тоді напишіть нам про себе на адресу [email protected] Можливо, саме вас побачать телеглядачі в найближчих випусках проекту «Звана вечеря»!