PCEtLVN0aWNreSBMZWZ0LS0+DQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7IH0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDEzNDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgbGVmdDowO319DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxNTAwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV80IHsgd2lkdGg6IDI0MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IGxlZnQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7fX0NCjwvc3R5bGU+DQoNCjxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSIvL3BhZ2VhZDIuZ29vZ2xlc3luZGljYXRpb24uY29tL3BhZ2VhZC9qcy9hZHNieWdvb2dsZS5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo8IS0tIGV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8zIC0tPg0KDQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzkxODM2OTIwMyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+PCEtLVN0aWNreSBSaWdodC0tPg0KDQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowOyB9DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxMzQwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8yIHsgd2lkdGg6IDE2MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IHJpZ2h0OjA7fX0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDE1MDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMjQwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgcmlnaHQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowO319DQo8L3N0eWxlPg0KPHNjcmlwdCBhc3luYyBzcmM9Ii8vcGFnZWFkMi5nb29nbGVzeW5kaWNhdGlvbi5jb20vcGFnZWFkL2pzL2Fkc2J5Z29vZ2xlLmpzIj48L3NjcmlwdD4NCjwhLS0gZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgLS0+DQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzM0MDc0OTY4MyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Їмо вдома» цієї суботи о 9:00

Телеканал СТБ

Юля Висоцька придбала із друзями новий гриль, і тепер вони частіше проводитимуть час на природі. Сьогодні вирішили приготувати салат зі спаржі, піцу з радикіо, оливками й моцарелою, а також один зі своїх улюблених десертів — пірог «Лісова пісня».

Пиріг «Лісова пісня». Необхідні продукти: мигдаль — 75 г, курага — 100 г, м'яке вершкове масло — 250 г, цукрова пудра — 180 г, яйця — 4 шт., борошно — 100 г, дрібно натерта цедра й сік 1 лимона, дрібка солі.

Для крему та прикрас: молоко — Ѕ л, ванільна паличка — 1 шт., жовтки — 5 шт., цукрова пудра — 5 ст. ложок, холодні вершки — 300 мл, солодке червоне вино — 150 мл, ягоди (черешня, малина, ожина тощо) — 300 — 400 г.

Піца з оливками, радикіо та моцарелою. Необхідні продукти: борошно — 2 склянки, дріжджі — 1 чайна ложка, цукор — 1 чайна ложка, тепла вода — 150 мл, сіль — 2 дрібки, чорний перець — 5-6 горошин, радикіо — 1 шт., оливки з кісточками — 15-20 шт., моцарела — 6-7 шт., ковбаса для піци «Пепероні» — 100 г, маслинова олія — 3-4 ст. ложки, сухий чебрець — 1 жменя.

Салат зі спаржі. Необхідні продукти: молода спаржа — 500 г, шалот — 4 шт., кунжутна олія — 2 чайні ложки, натертий імбир — 1 чайна ложка, соєвий соус — 2 ст. ложки, устричний або рибний соус — 1 ст. ложка, рисовий оцет — 1 чайна ложка, саке — 100 мл, сухий перець чилі — 1 шт., кунжутне насіння — 2 чайні ложки.

Також сьогодні Юля запросила нас на пікнік. Вона приготує чудовий літній напій — сангрію, ароматний рис і стейки з риби на грилі.

Стейки із сьомги на грилі із часником і помідорами. Необхідні продукти: стейки сьомги зі шкірою — 6 шт., маленькі помідори на гілочках — 3–4 гілочки, лимони — 3 шт., молодий часник — 1 голівка, зелений базилік — 1 пучок, свіжемелений чорний перець, морська сіль, маслинова олія.

Ароматний рис. Необхідні продукти: довгозернистий рис — 500 м, цибулина — 1 шт., молодий часник — 1 голівка, кориця — 3–4 палички, гвоздика — 10–15 зірочок, зерна кардамону — 1 дрібка, невеликий червоний перець чилі — 1 шт., олія — 1 ст. ложка, морська сіль — 1 чайна ложка, кінза — 1 пучок.

Сангрія. Необхідні продукти: червоне сухе вино — 1 літр, сухе мартини — 100 мл, нектарини — 2 шт., апельсин — 1 шт., лимон — 1 шт., цукор — 1 ст. ложка, кориця — 1 паличка, гвоздика — 6–7 зірочок.

Дивіться й куховарте разом із програмою «Їмо вдома» у суботу 14 квітня о 9:00 на каналі СТБ.