PCEtLSA8c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMjQ5Ig0KZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tZm9ybWF0PSJmdWxsc2NyZWVuIiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1zaXRlX2lkPSJTVEJfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ic3RiLnVhIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMTEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD4gLS0+

В‘ялені в‘юни: рецепт від «Страва честі»

26.05.2019

Ведучий «Страва честі» Юрій Ковриженко приїхав в село Селезівка до господині Наталії, щоб дізнатися секрет приготування фірмової страви в’ялених в’юнів. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.

Більше на тему: Ланципупики з грибами та шкварками: рецепт від «Страва честі»

Вяленые вьюны

Інгредієнти:

  • В‘юни – 2 кг
  • Сіль – 100 г

Спосіб приготування:

 

  1. Засипте в‘юнів сіллю, залиште на 30 хв.
  2. Потім ретельно промийте у проточній воді. Нанизайте рибу на металеві прутики або шампури, підвісьте з двох боків від багаття, животиками до вогню. Залиште на 30 хв. в‘ялитися.
  3. Після цього викладіть рибу на деко з соломою і поставте у гарячу піч без вогню на 1-2 доби.

Більше на тему: Чорні галушки: рецепт від «Страва честі»

Смачного!

Читайте більше цікавих новин у Viber і Telegram СТБ

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: