Котлети з курячих шлуночків — смачний і дешевий варіант, який нічим не поступається котлетам зі звичайного фаршу. Урізноманітьте свій раціон і спробуйте ці ніжні котлетки. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.
Більше на тему: Морквяні котлети: рецепт від «Страва честі»
Інгредієнти:
- Шлунки курячі — 700 г
- Куряче яйце — 1 шт
- Цибуля ріпчаста — 1 шт
- Крохмаль картопляний — 2 ст. л.
- Борошно пшеничне — 3 ст. л.
- Спеції — за смаком
Спосіб приготування:
- Подрібніть курячі шлуночки в м’ясорубці або блендері разом з цибулею.
- Додайте в отриманий фарш спеції за смаком, яйце, крохмаль і ретельно перемішайте.
- Вологими руками сформуйте котлети, викачавши їх в борошні.
- Обсмажте на сковороді з двох сторін. Після тушкуйте в глибокій сковороді з водою протягом 10-15 хвилин.
Більше на тему: Гречаники: рецепт від «Страва честі»
Смачного!