Булгур — універсальний гарнір, який ідеально підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою. Булгур легко засвоюється організмом, а також містить велику кількість корисних вітамінів і мінарелів. Читайте покроковий рецепт приготування булгура з грибами в нашому матеріалі.
Більше на тему: Печериці в йогурті: рецепт від «Страва честі»
Інгредієнти:
- Булгур — 150 г
- Печериці — 200 г
- Солодкий перець — 200 г
- Часник — 1 зуб.
- Соєвий соус — 1 ст. л.
- Бальзамічний оцет — 1 ч. л.
- Олія — 15 г
- Зелень — за смаком
Спосіб приготування:
- Відваріть булгур в злегка підсоленій воді до готовності.
- Гриби і перець нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на сковороді кілька хвилин.
- Подрібніть часник та зелень. Перемішайте всі інгредієнти разом.
- Соєвий соус змішуємо з бальзамічним оцтом і олією.
- Полийте булгур отриманим соусом.
Більше на тему: Грибний крем-суп: рецепт від «Страва честі»
Смачного!